=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
WojtaSpider nie jest źle, jak za 150 gościu ci jeszcze założył 8) , szkoda tylko że skóra kończy się w połowie ramion kierownicy,... ale taki już model
WojtaSpider nie jest źle, jak za 150 gościu ci jeszcze założył 8) , szkoda tylko że skóra kończy się w połowie ramion kierownicy,... ale taki już model
skóra perforowana kończy się w połowie ramion :twisted:
ale na dolnej oraz górnej części kiery to też skóra :szeroki_usmiech
Tak miało właśnie być
Mnie się ten model podoba :lol:
Ja dzisiaj jadę po kierownice mam nadzieję że nie będę żałował 150 zł.
Jak by co to w W-wie mają swoje "przedstawicielstwo" i zazwyczaj mają na stanie kiery do skodzianki.
Wystarczy pojechać, zapłacić i robią podmiankę na miejscu. Zobaczymy.
Przedstawiciel Handlowy w Warszawie, ul. Wolska 64a,
Auto Kółko - tel: 602625060 lub 22 6327684 od 9:00 do 19:00.
ale na dolnej oraz górnej części kiery to też skóra
Tak miało właśnie być
Mnie się ten model podoba
Obwód kierownicy /kółko /masz pokryte dobrze i w całości, a ramiona /4sztuki/ to części które łączą kółko kierownicy z jej środkiem , i na nich widać zakończenia skóry bo nie dochodzą do poduszki, ale ten model kierownicy pewnie nie pozwala na inne obszycie, ...więc zrobiłeś co było można
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Tak to wygląda :szeroki_usmiech ...no na żywca trochę lepiej :lol:
[ Dodano: Wto 26 Lis, 13 12:20 ]
...chyba za dużo ważyło zdjęcie :twisted:
Nie pamiętam numeru telefonu ale myślę że nie wiele odbiegają jakością wykonania kolesie z alledrogo ...w sumie nie ma za bardzo czego spieprzyć -chyba że się robi samemu :wink:
Sama wymiana jak wspominali już koledzy trwa 5 minut.
Efekt bardzo fajny... w dotyku :diabelski_usmiech
a jak taka kierownica będzie wyglądała po kilkunastu tysiącach można zobaczyć u mnie w profilu. Robi się śliska i błyszcząca nie tracąc żądnych walorów użytkowych
mercmario, jak wchodzisz na giełdę główną bramą to pierwszy niebieski bus po prawej starszy gość. mam gdzieś wizytówkę jak znajdę to podeśle numer do niego.
Komentarz